Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
F&B manažér pre nový horský rezidenčný rezort vo Vysokých Tatrách
Hotel Elements Properties s.r.o.
Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry
plný úväzok, živnosť
3Q/2024
2 000 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Garantuje normálny chod prevádzky vo všetkých F&B strediskách z pohľadu ziskovosti, udržiavania a zvyšovania kvality štandardov, ako aj komunikácie, riadenia, pokynov a dohliadania nad zodpovednými pracovníkmi.
Úlohou F&B manažéra bude:
Koordinovať organizačnú a administratívnu činnosť vo všetkých oblastiach oddelenia Food and Beverage.
Zúčastňovať/spolupodieľať sa na príprave každoročného biznis plánu a obchodného a marketingového plánovania.
Úzko monitorovať zisky všetkých prevádzok Food and Beverage.
Poskytovať riešenia k zdokonaľovaniu problémových oblastí a asistovať pri vykonávaní nápravných opatrení.
Zaistiť, že rozpočet pre jednotlivé prevádzky je striktne dodržiavaný.
Zaistiť, že všetky strediská podliehajúce F&B dodržiavajú všetky hotelové zásady spoločnosti a minimálne štandardy pre prevádzku.
Zaistiť, že všetky prevádzkové manuály sú pripravené a aktualizované.
Koordinovať špeciálne podujatia a aktivity, ktoré vytvárajú dodatočný zisk a populárny záujem.
Viesť pravidelné schôdze v rámci oddelenia a denné krátke porady s podriadenými.
Predkladať odporúčania manažmentu pre modernizáciu vybavenia, servisných metód, prezentáciu a vylepšenie potrieb hostí.
Spolupodieľať sa na aktivitách s verejnosťou, predajných návštevách u zákazníkov alebo ďalších propagačných aktivitách, ktoré sú vytvorené, zlepšovať povesť a ziskovosť na oddelení Food and Beverage a hotela.
Rozvíjať nápady a zvyšovať predaj/obchod Food and Beverage, vylepšovať produktivitu.
Monitorovať a analyzovať aktivity a trendy konkurenčných reštaurácií, barov a iných hotelových zariadení.
Konať ako Duty Manager pre hotel ak je tak naplánované.
Reagovať na akékoľvek zmeny vo Food and Beverage činnosti, ako je diktované priemyslom, spoločnosťou alebo hotelom
V spolupráci so šéfkuchárom, someliérom, baristom vytvárať jedálne a nápojové lístky.
Zodpovedať za celú administratívu odbytových stredísk.
Kontrolovať dochádzku zamestnancov a ich prítomnosť na pracovisku.
Vykonávať mimoriadne kontroly na strediskách F&B.
Kontrolovať účtovný stav s dodávkami tovaru a predaným tovarom podľa jednotlivých druhov.
Kontrolovať predaj tovaru podľa uzávierok.
Kontrolovať jednotlivé F&B strediská (dodržiavanie otváracích hodín, čistotu predajných a skladovacích priestorov, atď.).
Operatívne riadiť prevádzku reštaurácie / baru.
Vykonávať inventarizácie tovaru a materiálu.
Podieľať sa na plánovaní ľudských zdrojov, aktualizácii popisov pracovného miesta, nábore/výbere zamestnancov, programov ich adaptácie, motivácie, rozvoja, optimalizovania individuálnych cieľov, pravidelného hodnotenia a odmeňovania.
Zamestnanecké výhody, benefity
práca v príjemnom prostredí nového rezortu
zamestnanecká strava
vstup do hotelového wellness a fitness
pobyty v spriatelených ubytovacích zariadeniach
ročné odmeny podľa hospodárskeho výsledku rezortu
Informácie o výberovom konaní
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
Jazykové znalosti
Ostatné znalosti
Pokladňa - Mierne pokročilý
Práca s počítačom - Pokročilý
Prax na pozícii/v oblasti
Osobnostné predpoklady a zručnosti
flexibilita
tímová práca / spolupráca
príjemné vystupovanie a uhladený vzhľad
empatia
flexibilita, schopnosť adaptovať sa
zameranie na kvalitu
iniciatíva
inovácia
odolnosť voči stresu
plánovanie/organizovanie
riešenie problémov a následné rýchle rozhodovanie sa
strategické/analytické zmýšľanie
vyrovnaná osobnosť
excelentné komunikačné schopnosti
sebarozvoj / sebamotivácia