Можливість для людей з України
Vedúci/Vedúca výrobnej zmeny v potravinárskej výrobe
EU Poultry s.r.o.
Miesto práce
Horné Saliby
Horné Saliby
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 EUR/mesiac
1 500 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Na prevádzku v Horných Salibách kde spracovávame kuracie mäso hľadáme Vedúci/Vedúca výrobnej zmeny v potravinárskej výrobe .
Pracovné kompetencie a zodpovednosti:
- Organizácia práce zamestnancov, zoraďovanie podľa potreby výroby, zadanie úlohy pre pracovnú zmenu, kontrola výkonu.
- Organizácia efektívneho plnenia plánu výroby.
- Monitorovanie výstupu hotového produktu v súlade s požiadavkami špecifikácie.
- Kontrola dodržiavania požiadaviek hygienických a veterinárnych predpisov a systému bezpečnosti potravín.
- Kontrola dodržiavania požiadaviek na osobnú hygienu zamestnancov zmeny.
- Monitorovanie požiadaviek na ochranu práce.
- Účtovanie a distribúcia zásob.
- Vedenie evidencie výrobkov.
- Školenie zamestnancov v oblasti osobnej hygieny, požiadaviek systému HACCP.
Zamestnanecké výhody, benefity
- Možnosť profesionálneho rozvoja
- Príťažlivé pracovné prostredie s množstvom výziev
- Mladý dynamický tím
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Vysokoškolské technologické vzdelanie v odbore potravinárska technológia (mäso a mäsové výrobky).
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Ukrajinský jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
MSO 365 - Pokročilý
ESO - Mierne pokročilý
ERP System - Mierne pokročilý
ESO - Mierne pokročilý
ERP System - Mierne pokročilý
Prax na pozícii/v oblasti
Najmenej 2 roky v potravinárskej výrobe (mäsové výrobky).
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Vysokoškolské technologické vzdelanie v odbore potravinárska technológia (mäso a mäsové výrobky).
- Najmenej 2 roky v potravinárskej výrobe (mäsové výrobky).
- Výborná znalosť balíčka Microsoft Office (Excel).
- Znalosť slovenského jazyka (výhodou).
- Schopnosť pracovať v systéme ESO alebo v ekvivalentnom ERP programe.
- Komunikatívnosť.
- Schopnosť pracovať v tíme.
- Osobný rozvoj.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
EU Poultry je odborníkom na výrobu kvalitného hydinového mäsa.
Naším cieľom je stať sa všeobecne uznávaným lídrom v spracovaní, obchodovaní a distribúcii hydinového mäsa na trhu EÚ. Investujeme svoj čas, peniaze a úsilie do výroby, logistiky, zabezpečovania kvality a marketingu s cieľom neustále expandovať na všetky národné trhy v rámci EÚ a zvyšovať tak náš podiel na trhu.
Naším cieľom je stať sa všeobecne uznávaným lídrom v spracovaní, obchodovaní a distribúcii hydinového mäsa na trhu EÚ. Investujeme svoj čas, peniaze a úsilie do výroby, logistiky, zabezpečovania kvality a marketingu s cieľom neustále expandovať na všetky národné trhy v rámci EÚ a zvyšovať tak náš podiel na trhu.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
Kontakt
ID: 4829666
Dátum zverejnenia: 14.5.2024
2024-05-14
lokalita: Horné Saliby Pozícia: Kontrolór kvality, Potravinársky technik, Potravinársky technológ, Technológ Spoločnosť: EU Poultry s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 500 EUR/mesiac